Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia

Inhimillinen insinööritoimisto

Puheet onnistumisista ja osaamisesta eivät suinkaan ole vain sanahelinää. Projektien onnistumisesta kertoo selvää kieltä se, että kerran yhteistyötä tehneet asiakkaat kääntyvät kompassilaisten puoleen toistekin. Samalla tavoin useat yhteistyökumppanit haluavat aina uudelleen käyttää inhimillisen insinööritoimiston palveluita.    

Linjasaneeraus

Case 1

Jyväskylän Keltinmäessä sijaitsevan elementtirakenteisen kerrostalon yhtiökokouksessa päädyttiin teettämään perinteinen linjasaneeraus. Suurelta osin alkuperäiskunnossa olevassa kiinteistössä oli kertynyt erilaista korjausvelkaa, joten laajempi saneeraus oli kaikin puolin järkevä ratkaisu. 

Viemäriverkoston sukitus

Case 2

Taloyhtiön hallitus päätyi toistuvien putkitukosten johdattelemana kunnostamaan kunnioitettavan viidenkymmenen vuoden iän saavuttaneet valurautaviemärit sukittamalla. Insinööritoimisto Kompassi sai tehtäväkseen projektinjohdon, suunnittelun, kilpailutuksen sekä valvonnan.  

Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen

Case 3

Parvekeovien ja ikkunoiden vaihtoiän lähestyessä taloyhtiön putkiremontissa valvojana toiminutta yritystä pyydettiin hoitamaan ikkunoiden kilpailutus. Saatujen tarjousten hintahaitari oli niin laaja ja kallis, että taloyhtiö päätti vaihtaa valvojaa ja otti yhteyttä Insinööritoimisto Kompassiin, joka kilpailutti urakan uudelleen.